Reis via Katowice naar Lviv

Wizz Air bied vluchten van af Eindhoven Airport en een aantal luchthavens over de grens in Duitsland aan naar Katowice in Polen. De prijzen ...

Wizz Air bied vluchten van af Eindhoven Airport en een aantal luchthavens over de grens in Duitsland aan naar Katowice in Polen. De prijzen voor deze vluchten beginnen al van af €19,99 voor een enkele reis naar Katowice en soms zelfs nog lager.

Aankomen op Katowice Airport

Wanneer u arriveert op de Luchthaven van Katowice kunt u de bus nemen naar het treinstation van Katowice, hier vind u meer informatie over transport van en naar de luchthaven van Katowice.

Waar naartoe vanuit Katowice

U heeft een optie om van Katowice naar Krakau of Przemyśl te reizen. Reizigers die later in de middag arriveren, kunnen de IC6300 die vanuit Krakow direct naar Lviv gaat. Reizigers die eerder in Katowice aankomen, hebben de optie om naar Przemyśl te reizen en de grens over te gaan.

De treinreis van Katowice naar Przemyśl duurt ongeveer 6 uur, dus voor de meeste reizigers die vroeg aankomen in Katowice is de IC6300 een van de beste opties. Dit biedt reizigers die vroeg aankomen om eerst een kijkje te nemen in Katowice of Krakow, en misschien zelfs de mogelijkheid hun reis combineren met een verblijf in een van deze steden.

Trein IC6300 en vanaf Przemyśl D 52

Vanaf het station van Katowice kunt u de trein naar Krakow nemen, vanaf Krakow rijd trein IC6300 die vertrekt om 20:59 vanaf Krakow en zal de volgende ochtend rond 06:03 of 07:15 in Lviv ariveren.

Voor de reis terug naar Katowice kunt u trein D 52 nemen, deze trein vertrekt vanaf Lviv op 23:59 en arriveert in Krakau rond 07:13 in de ochtend. Vanaf hier kunt u een bus of train nemen naar Katowice.

Controleer voor vertrek de website van de Poolse Spoorwegen voor alle actuele tijden.

Przemyśl

Reizigers uit andere steden, of degenen die eerder in Krakow of Katowice aankomen kunnen naar de grensstad Przemyśl reizen. Van daaruit hebben ze de mogelijkheid om een ​​bus vanaf het busstation nemen naast het treinstation. Er is ook een optie om de grens over te steken te voet: je moet een bus nemen naar Medyka, de grens over, en neem "marshrutka" (gele taxi bus) naar Lviv..

Advies: Voor een makkelijke en veilige manier van reizen, raden wij u aan een van de bussen van het busstation naast het treinstation te nemen. Er zijn dienstregelingen beschikbaar maar als gevolg van de grenscontrole worden zijn meestal niet gehanteerd.

waarschuwing

Wees voorzichtig in Przemysl en op de grens van Oekraïne. Onofficiële taxi's kunnen u een taxirit naar Lviv aanbieden, veel van deze mensen zijn eerlijk, maar er zijn enkele die u op zullen oplichten met de prijs wanneer u aankomt in Lviv. Spreek op voorhand een prijs met de bestuurder af en ga zeker niet alleen met iemand mee, neem bij voorkeur alleen een officiële bus om problemen te voorkomen.

Foto: ©Wizz Air

Related

Oekraïne 26290147523769768

Most Popular

Sponsor

item